Oameni misto

"Nam sine doctrina,vita est quast mortis imago "

duminică, 24 ianuarie 2010


Azi 24 ianuarie 2010
frigul crapa pietrele in doua.As iesi sa imi cumpar paine pentru ca cele 10 kilograme de mandarine s-au evaporat subit,iar pielea mea deja capata o tenta oranj-verzuie.Ghinion,cele -11 grade Celsius imi pun piedica.
Cine a zis ca 6 ianuarie ar trebui sa fie cea mai racoroasa zi din an a fost un dobitoc.Ia sa vedem deci de ce s-a tinut conferiinta aia de la Copenhaga? ... aaa avem "uozon"+ gaze=?...hmm.. Auzi Copenhaga e un salam ceva?
Prin urmare,cei care de 6 ianuarie s-au bucurat de temperaturi moderate acum si-o iau frumos la fund cu apa rece si ghetus.Atentie!Intalnirile romantice se vor limita doar la domiciliu asociate cu mult vin fiert,de preferinta rosu.Pentru cei singuri si ambitiosi,se aplica yoga si acceptarea de sine in concordanta cu echilibrul Universal(ca pustiul din poza).
Imi pare rau,ma uit pe carnetel si nu gasesc nici o recomandare interesanta pentru cei care sunt singuri.Nu va lamentati,frigul este ultima grija pentru dumneavoastra acum si oricum daca nu va ucide frigul,sigur o va face depresia combinata cu xanaxul.(Nu luati xanax!)
Intr-o alta ordine de idei,nu iesiti din casa! Stiu ca Soarele va zambeste pervers,dar nu e decat o metoda de "sa ti o trag fraiere!".Scoateti carnatii de la congelator,sarmalele si ceafa de porc.Pentru cei care se limiteaza doar la o lada de mandarine then 0722446766 -Tratoria Buongiorno,cea mai buna pizza ever.
P.S: Azi,desi pare greu de amintit cu stomacul gol,dar se implinesc 148 de ani de la Unirea OFICIALA RECUNOSCUTA IN PARLAMENT si 151 de ani de la 1859 in care poporul roman din Moldova si Tara Romaneasca l-au ales ca principe pe Alexandru Ioan Cuza -5 ianuarie (Moldova) respectiv 24 ianuarie(Valahia).Bineinteles nu ma astept sa va amintiti asta.

3 comentarii:

  1. poate sa fie insa greu de amintit pe creierul gol ca se fac 151 de ani de la Unirea Principatelor ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar un mic LAG ,nimic altceva.Cer scuze istoriei si fanului infocat Al.I.Cuza:)

    RăspundețiȘtergere